2013’e girerken

Büyük acılar yaşadığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Bölgemizde egemenlerce büyük bir insan kirimi yaşanıyor. İnsanlığa ait tüm değerler ayaklar altında, insan nesli tarihinin hiç bir döneminde böylesine vahşileşmedi. Artik dünyamız bir medeniyetler savaşına sürüklendi. İnanç temelli kitlesel katliamlar yapılmaktadır. Çürümüşlük diz boyu. Emperyalistler ve bölgesel uşaklarınca bölge coğrafyası tam bir kan gölüne çevrilmiş bulunuyor. İstemim ve umudum yeni bir yıla girerken bu insanlık dişi gidişe dur diyebilecek bir halklar uyanışının yaşanmasıdır.

Bu istem ve duygularla yeni yılda tüm insanlığa sevgi ve barış diliyorum, savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yil gibi geride kalmasi umuduyla, gerçek anlamda kardeşliğin yeniden doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki biraz durgun, belki biraz yorgun yine de mutlu, yine de sevgi dolu ve gelecekten umutlu nice nice yıllara ulaşmak üzere.

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. Sevgi bestesinin huzur veren tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, umutlarınızın, hayallerinizin gerçekleşeceği, yeni dostluklar geliştireceğiniz, yüzünüzdeki umut ışığının hiç bitmeyeceği barış dolu, umut dolu, sınıfsız ve sömürüsüz bir dünya özlemimize daha da yakınlaşacağımız bir yıl dileğiyle tüm arkadaşlarımın, yoldaşlarımın, sevdiğim tüm güzel insanların yeni yılını en içten duygularla kutluyorum.

İrfan dayıoğlu 31 Aralık 2012

 

EN SON EKLENENLER