PAK Merkez Yeni Başkanını Seçti

pakmerkezParis Alevi Kültür Merkezi bugün yaptığı genel kurul ile yeni başkanını seçti. Yapılan seçimler sonucu Gülay Ulutaş Paris Alevi Kültür Merkezi’nin yeni başkanı oldu. Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu olarak Gülay Ulutaş ve yeni genç dinamik ekibine başarılar diliyoruz. Gülay Ulutaş ile birlikte Fransa genelinde seçilmiş dördüncü bayan başkandır.

Bugün saat 13.00’te Harbes Kültür Derneği’nde düzenlenen Genel Kurul Veli Boztosun başkanın hoş geldin konuşması ile başladı. Demokrasi ve özgürlükler mücadelesinde hakka yürüyen canlar için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşunun ardından divanın seçilmesine gidildi. Divana FUAF Kurumsallaşma Komisyonu Sorumlusu Dursun Coşar, FUAF 2. Bölge Sorumlusu Arif Tilki ve Gülsenem Ceber seçildi. Divan seçiminin ardından denetlemenin yapılmasıyla birlikte Veli Boztosun başkanlığındaki yönetim aklandı. Seçimlere geçilmesiyle birlikte PAK Merkez’in yeni yönetimine Hasan Başıbüyük ve Gülay Ulutaş aday oldular. Ardından Hasan Başıbüyük başkanlık adayından geri çekildiğini açıkladı. Bu gelişme üzerine salondakilerin rızalığı sonucu Gülay Ulutaş PAK Merkez’e iki yıllığına başkan seçildi. Gülay Ulutaş başkan seçilmesiyle birlikte kendisine destek veren tüm canlara teşekkür etmek amacıyla bir konuşma yaptı. Ardından Gülay Ulutaş iki yıl boyunca Paris ve çevresinde yaşayan Alevileri kuçaklayan PAK Merkez’de kendisiyle birlikte hizmet verecek ekibi açıkladı.

FUAF Basın Yayın temsilcimiz Engin İnci Gülay Ulutaş ile görüşerek duygu ve düşüncelerini aldı.
Engin İnci, PAK Merkez’e başkan seçildiniz bu konuda duygu ve düşüncelerinizi alabilirmiyiz?
Gülay Ulutaş “Bana destek veren ve güvenerek PAK Merkez yönetimine başkan seçen tüm canlara teşekkürlerimi iletiyorum. PAK Merkez’de yeni bir döneme
başlıyoruz. PAK Merkez çatışı altında tüm canlarımızı kucaklayarak birlik ve beraberliğimizin daimini devam ettireceğiz. Yeni ekibimle birlikte asıl amacımız Başkan Veli Boztosun ve ekibi tarafından harcanan emek sonucu bugünlere getirilen bu mücadeleyi bizler devraldık ve devam ettireceğiz. Yapacağımız çalışmalarla Fransa Alevi harekâtına büyük katkılarda bulunacağız. Başkentten FUAF’ımıza güç katacağız, enerji dolduracağız heyecan vereceğimizi hedefliyoruz. En büyük hedefimiz ise tadilatlarını bir an önce yeni satın aldığımız kültür merkezimizin ve cemevimizin canlarımıza hizmete açmaktır.”


Engin İnci, FUAF Basın Yayın Komisyonu olarak yeni görevinizde size ve ekibinize başarılar diliyoruz.
Gülay Ulutaş: Ben teşekkür ediyorum iyi yayınlar.

PAK M
erkez’in yeni yönetiminin listesini sizlere sunuyoruz:

Başkan: Gülay Ulutaş
Başkan Yardımcısı: Hüseyin Mendeş
Sekreter: Arzu Cinkılıç
Sayman: Hüseyin Alagöz
Halkla İlişkiler: Nasır Kanat
Eğitim ve Araştırma Yıldız Kılıç
Kadın Aile ve Çocuk Komisyonu Figen Mendeş
Kültür Sanat Hasan Öztürk
Gençlik Komisyonu Sorumlusu: Mustafa Kavak
Basın Yayın Komisyonu Sorumlusu: Sinan Alıcı
Yol ve Erkan Komisyonu Sorumlusu: Erdi Öztürk
Esnaf ve İşadamları Komisyonu: Fevzi Bakır
Doğa ve Çevre Komisyonu: Koray Gökpınar

Denetleme Kurulu
Mehmet Ali Ulutaş, Nazlı Mendeş, Veli Boztosun, Şengül Balta, Ahmet Çelik

Disiplin Kurulu üyeleri:
Cafer Erdoğan, Deniz Uygar, Aziz Gözükara, Doğan İşiçok

FUAF Basın Yayın
Düzgün Doğan

EN SON EKLENENLER