Dilek Doğan’a ziyaret

İstanbul’da Küçükarmutlu mahallesine “terör operasyonu” adı altında geçen Pazar günü sabaha karşı baskın düzenleyen polis, Dilek Doğan’ı göğsünden vurarak ağır şekilde yaralamıştı.

Aralarında CHP’li yöneticiler, ve Ali İsmail Korkmaz çalışma grubunun da bulunduğu bir grup sanatçı ve akademisyen Dilek Doğan’ı hastanede ziyaret etti. Dilek Doğan’ın annesi ve babasına geçmiş olsun dileklerini ileten heyet ziyaret sonrası kısa bir açıklama yaptı. Heyete katılan isimler arasında yer alan Pelin Batu acılı babayla konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

“O POLİSE BİLE ALLAH EVLAT ACISI VERMESİN”

Heyetle görüşen anne Aysel Doğan, “Kimsenin çocuklarına bir şey olmasın, hiçbir anne üzülmesin. Kızımı vuran polis cezalandırılsın o polise bile Allah evlat acısı vermesin” dedi. Acılı anne Erdoğan’a da seslendi. “Çıksın bir şey desin, ben yaptırmadın desin özür dilesin” diye konuştu.

Ziyarete katılan isimler arasında CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Coşkun, Elif Uluğ Mehmet Aslan ile Oyuncu Yazar Pelin Batu, Mustafa Altıoklar, Erdal Erzincan, Emre Saltuk, Vicdan Baykara, CHP İstanbul Milletvekilli İlhan Cihaner, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Hüseyin Aygün, Yüksel Mansur Kılınç, Dursun Bulut, Gazeteci Yazar Miyase İlknur, Yazar Şükrü Yıldız ve Gezi Gazileri Dayanışma Platformu’ndan Aydın Aydoğan vardı.

insanhaber

EN SON EKLENENLER