2016’nın en vahşi fotoğrafları

Dünyanın farklı yerlerinden gönderilen üç bin fotoğraf içinden seçilen kareler, Londra’da sergilenecek.
ZSL Hayvan Fotoğrafları Ödülü bu defa dünyanın her yerinden doğa fotoğrafçılarını, fotoğraflarını sergilemeye davet ediyor.

En küçük böceklerden en büyük memelilere kadar dünyanın dört bir yanındaki doğa güzelliklerinden renklerini alarak, hayvanlar alemindeki muhteşem çeşitliliği gözler önüne seriyor ZSL Hayvan Fotoğrafları Ödülü.

16 Eylül 2016’dan Şubat 2017’ye kadar, Londra ZSL Hayvanat Bahçesi’ne giden ziyaretçiler, uluslararası koruma kuruluşunun fotoğraf yarışmasına katılanların eserlerini de görebilecekler. Beşinci yılındaki bu yarışma, hem çarpıcı hem de ücretsiz olan bir gösterimde sergileniyor.

Gösterimde 2016’daki ZSL fahri dostu, Televizyon Sunucusu Kate Humble, Ünlü Kuş Bilimci Bill Oddie, çok satan kitaplar yazan Gezgin Fotoğrafçı Levison Wood’un jüriliğinde seçilmiş kazanan fotoğraflar bulunuyor.

ZSL Hayvan Fotoğrafçılığı Ödülü yarışmasının kazananları 15 Eylül’de Londra ZSL Hayvanat Bahçesi’nde açıklanan sonuçlarda, hem genç hem de yetişkinler için altı farklı kategoride açıklandı. 

zsl.org’tan çeviren 
Olgun DURSUN

‘Derin ve anlamlı’ kategorisinde övgüye değer

‘Kentsel yaşam’ kategorisinde övgüye değer

‘Vahşi ve harika’ kategorisi birincisi

‘Vahşi ve harika’ kategorisinde küçük jürinin seçimi

‘Yakala yakalayabilirsen’ kategorisinde küçük jürinin seçimi

‘Vahşi ve harika’ kategorisinde jürinin seçimi

 

EN SON EKLENENLER