CHP’li vekillerden Grammeşin’in ailesine ziyaret

HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok Akatlı ile Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, geçen yıl Kadıköy’de kadına yönelik tacizi engellemek isterken bir çetenin saldırısı sonucu yaşamını yitiren ÖDP ve Birleşik Haziran Hareketi üyesi öğretmen Bahadır Grammeşin’in ailesini ziyaret etti.

chp-li-vekillerden-grammesin-in-ailesine-ziyaret-196974-1.Anne Fatma Grammeşin ve baba Arif Grammeşin’i evlerinde ziyaret eden CHP’li vekiller, İstanbul’da görülen davanın takipçisi olduklarını, bundan sonraki süreci de yakından takip etmeye devam edeceklerini belirttiler. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Bizim medeniyetimizde bizim millet ve medeniyet ruhumuzda esnaf sanatkar gerektiğinde askerdir, alperendir” ifadelerini hatırlatan Altıok ve Erkek, bu anlayışa karşı mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Bahadır Grammeşin, 9 Mayıs 2015’te Kadıköy’de öldürülmüştü. İstanbul Anadolu Adliyesi 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada bugüne kadar 6 duruşma geride kaldı. Dava kapsamında 5 çete üyesi tutuklu bulunuyor.

EN SON EKLENENLER