53 yaşında bir kadın ‘doğru yürü’ denilerek saldırıya uğradı

Alışveriş yapmak için girdiği markette 53 yaşındaki bir kadın, önce “Düzgün yürü” denilerek sözle taciz edildi, ardından da saldırgan tarafından fiziksel saldırıya mağruz kaldı.

A.Ç.’nin uğradığı fiziksel saldırı sonrasında burnu kırıldı ve gözleri ile kolları zarar gördü. Karaciğer hastası da olan kadın olaydan sonra vücuduna aldığı darbelerden dolayı çok ağrılarının olduğunu söyledi.

A.Ç.’nin şikayetçi olduğu saldırgan ifadesi alınmadan serbest bırakıldı.

A.Ç. yaşadıklarını şöyle anlattı, ”Yağ almak için markete gitmiştim. Yürüyordum market içerisinde, arkam onlara dönüktü. Arkanıza bakın dedi, o zaman ben de dönüp baktım. Düzgün yürü dedi bana. Döverim seni düzgün yürü dedi. Ben yürüyorum zaten, nasıl dövüyorsun sen beni dedim. Böyle dövülür dedi. Eline ne aldığını görmedim ağır bir şeyle kafama vurdu. Müdahale etmeye çalıştım ama edemedim. Marketin içinde bana vurmaya başladı. Sonra marketin kenarına geçti gelenlere ben yaptım, haketti dedi. Market çalışanları karışmak istemediler açıkçası, daha sonra çalışanlardan biri dışarı çık birbirirnizi dışarıda yiyin dedi. Canım çok yandı, hatta orada ölebilirdim de. Çünkü yardım edecek kimse de yoktu. Markete gidiyorsun, oarada hiç yok yere dayakla karşılaşıyorsun. Ben onu tanımam o beni tanımaz, ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle de.”

EN SON EKLENENLER