Hamile kadını tekmeleyen asıl saldırgan tutuklandı

Parkta spor yapan hamile Ebru Tireli’ye tekmeyle saldıran asıl saldırgan D.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz Çarşamba günü evinin yakınında bulunan bir parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye tekmeyle saldıran asıl saldırgan D.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Parkta spor yaptığı sırada Tireli’ye, “Burada bir daha spor yapmayacaksın” diyerek tekmeyle saldıran D.K.’nin, Turgutlu’da esnaflık yaptığı öğrenildi.

Saldırıya ilişkin daha önce Mehmet T. isimli başka kişi tutuklanmış, daha sonra ise “yeni deliller” ortaya çıktığı gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.

NE OLMUŞTU

Saldırının ardından Ebru Tireli yaşadığı dehşeti anlatırken, “Hamileyim, ne olur vurma diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya başladı. Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Bir an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Sonra birden beni bırakıp kaçtı” ifadelerini kullanmıştı.

DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR
Saldırının ardından geçirdiği düşük tehlikesi devam eden Tireli’nin eşi Akın Tireli ise, “Bebeğimiz düşük tehlikesi geçiriyor. Aile olarak tek düşüncemiz eşim ve bebeğimin sağlığı” demişti.

EN SON EKLENENLER