Arslan’ın duruşmasına katil zanlısı getirilecek

Abdullah Melih Barış tarafından katledilen Nurcan Arslan’ın 3’üncü duruşması Bakırköy Adliyesi’nde görüldü. Duruşmada zanlının bir sonraki duruşmaya getirilmesine karar verilirken dava 13 Şubat tarihine ertelendi

Tokat’ın Almus Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Abdullah Melih Barış tarafından 30 Ocak 2016 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde katledilen Nurcan Arslan davasının 3’üncü duruşması Bakırköy Adliyesi 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Zanlı Abdullah Melih Barış’ın katılmadığı duruşmaya, Arslan’ın ailesi, arkadaşları ve çok sayıda kadın katıldı. Duruşma öncesinde duruşmayı takip etmek için gelen kadınlara, polisler, ‘ses çıkaranı gözaltına alırız’ tehditlerinde bulundu.

Duruşmada ilk olarak ailenin ifadelerine başvuruldu. Nurcan Arslan’ın ailesi zanlıyı daha önce tanımadıklarını ve şikayetçi olduklarını söyledi. Nurcan’ın ailesi mahkeme heyetine araştırılması için birkaç telefon numarası bilgisi verdi. Bunun üzerine mahkeme heyeti, numaraların incelenmesi, ailenin tanık olarak mahkemeye sunduğu şahsın dinlenmesi ve zanlının duruşmada hazır bulundurulması için bir sonraki duruşmayı 13 Şubat 2017 tarihine erteledi.

İSTANBUL

EN SON EKLENENLER