Marmaris’te trafik kazası: 23 ölü, 11 ağır yaralı

Marmaris karayolunda, İzmir Buca’dan günübirlik gezi için Marmaris’e gidenlerin bulunduğu tur midibüsü rampa inişi virajda devrildi, 23 kişi yaşamını yitirdi, 11 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında, Muğla-Marmaris karayolunun Sakar Geçidi rampasında meydana geldi. İzmir Buca’dan bu sabah Marmaris gezisi için yola çıkan, kadınlar ve çocukların da bulunduğu grubu taşıyan, şoför Armağan Serttaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı tur midibüsünün iddiaya göre freni boşaldı. Keskin virajların bulunduğu rampada sürücünün kontrolünü yitirdiği midibüs hızla yol almaya başladı. Yolcuların çığlıkları arasında, virajda yaklaşık 20 metreden alt yola uçan midibüs, 35 AL 1645 plakalı otomobilin üzerine düştü. Midibüsten fırlayıp etrafa saçılan ve araç içinde sıkışan 23 kişi yaşamını yitirirken, 11 kişi de yaralandı.

MUĞLA VALİSİ: 23 ÖLÜ, 11 AĞIR YARALI VAR

Muğla Valisi Amir Çiçek, kaza ile yaptığı açıklamada 23 yolcunun yaşamını yitirdiğini, 11 ağır yaralı olduğunu söyledi. Yaralıların kadın ağırlıklı olduğunu belirten Vali Çiçek, basın açıklaması yapacağını belirtti.

EN SON EKLENENLER