Edirne Belediye Başkanı yumurtalı saldırıya uğradı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, selfie çekme bahanesiyle yanına gelen bir kişinin yumurtalı saldırısına uğradı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Pazar günleri 1’inci Murat Kapalı Pazar yerinde kurulan girişimci kadınların yer aldığı kırsal kalkınma pazarına gitti. Burada tezgahları dolaşan Gürkem’in yanına gelen Görkem Huslu (29) kendisi ile selfi çekmek istedi. Selfie çekilen sırada Gürkem diğer elindeki yumurta ile Gürkan’a bir kaç kez gözüne vurarak saldırdı. Korumaların müdahalesiyle uzaklaştırılan Huslu, daha sonra gözaltına alındı.

Makam aracıyla Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’ne giden Belediye Başkanı Recep Gürkem’ın sol gözünün içerisinde yırtık tespit edildi. Kontrollerinin ardından hastanenin acil servisinden çıkan Gürkan, saldırgan Görkem Huslu’nun yanına selfie çekilme bahanesiyle geldiğini ve olayı anlatarak, “Neden saldırdığını bilmiyoruz, selfie çekilelim diye geldi, böyle oldu” dedi.

Gözaltına alınan Huslu’nun bir süre önce Edirne Belediyesi’nde çalıştığı ve disiplinsiz davranışları nedeniyle işten çıkarıldığı, annesinin de Edirne Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Güler Soyaslan, olduğu belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

EN SON EKLENENLER