Saldırıya uğrayan şarkıcı tutuklandı

15 Temmuz ile ilgili bir alıntıyı paylaştığı için saldırıya uğradığı öne sürülen şarkıcı Murat Özel, hakkında yapılan bir ihbar sonrası sosyal medya paylaşımı nedeniyle tutuklandı.

Özel bir televizyonda yayınlanan şarkı yarışması ile tanınan Murat Özel, İzmir’in Ödemiş ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesici delici aletler, sopa ve palalarla saldırıya uğradı. Uğradığı saldırı sonrası kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavisi bittikten sonra Özel hakkında gözaltı kararı olduğu gerekçesi ile evine polisler baskın yaptı.

Özel’in 15 Temmuz ile ilgili sosyal medya hesabından bir alıntıyı paylaştığı ve daha sonra sildiği paylaşım nedeniyle hakkında “İhbar” olduğu ve bu nedenle gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Özel, sosyal medya paylaşımı nedeniyle “Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek” suçlamaları ile çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özel Buca Cezaevine gönderildi.

Öte yandan Özel’in yapmış olduğu paylaşım nedeniyle saldırıya uğradığı öne sürülürken, Özel’e saldıranlar hakkında ise işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

EN SON EKLENENLER