Fikret Otyam ikinci ölüm yıldönümünde anılacak

Fikret Otyam için ilk tören 6 Ağustos pazar günü Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesi Çilehane bölgesindeki İz Bırakan Aydınlar Gömütlüğü’nde yapılacak. 

Fikret Otyam’ın eşi dokuma sanatçısı Filiz Otyam ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu tarafından birlikte düzenlenecek törene Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Hacıbektaş Şubesi ve Hacıbektaş Eğitim ve Kültür Derneği (HEKDER ) üyeleri de katılacak.

Fikret Otyam için ikinci tören ise 8 Ağustos salı günü Antalya’da Muratpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da düzelenecek. Filiz Otyam ve Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Ümit Uysal tarafından düzenlenen törene Fikret Otyam’ın yakın dostları şair Şükrü Erbaş ve Doç. Dr Atilla Erdem konuşmacı olarak katılacak.Törende Otyam’ın sevdiği türküler ozanlar Sümer Ezgü, İlke Türkdoğan ve İlyas Şimşek tarafından seslendirilecek. Gazetemize konuşan Filiz Otyam, “Fikret Otyam’ı sevenleri, onun izini izleyenleri ve yarının tek umudu gençleri Fikret Otyam’ı birlikte anmak için bekliyoruz” dedi.

EN SON EKLENENLER