Artuklu Rektörü AKP’lileri hırsızlıkla suçladı: Ben Erdoğan’ın temsilcisiyim

AKP’nin kongre süreçleri ile ilgili polemiğe giren Mardin Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça ile Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sincar birbirlerine girdi. Rektör Ağırakça, sosyal medya hesabından AKP Mardin yöneticilerini hırsızlıkla suçlayarak, “Ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim” dedi.

Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sincar ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, sosyal medya hesapları üzerinden kentte yapılacak olan AKP kongresinde gösterilecek adaylar üzerine polemiğe girdi. Vakıf Başkanı Sincar, Facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda rektör Ağırakça’yı kastederek, “Bu rektörler siyasete karışmasa çok iyi olacak. Senin ne alakan var? Mardin AK Parti İl Başkanlığı’na aday önermen, senin önerdiğin aday Mardin’e ne zaman gelmiş? Hangi mahalleyi bilir? Adam 40 yıldır İstanbul’da, Mardin sokaklarında kaybolacak? Partimizden çek elini kardeşim, çek. Siyaset senin işin değil” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

REKTÖR AĞIRAKÇA: GENEL BAŞKANIMIZIN MARDİN TEMSİLCİSİYİM

Bunun üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan Rektör Ağırakça, “Ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim” diyerek Sincar’a tepki gösterdi. Mevcut AKP Mardin yönetimini “Hırsızlık” ve “Mafyacılık” ile suçlayan Ağırakça paylaşımlarında şunları söyledi: “Parti içindeki hırsızlık ve yolsuzluk peşinde olanlar siyasetten elimin çekilmesini bekleyin, onların partiye girmesine müsaade etmeyeceğim. Parti içine sızan hırsızlar, daha doğmadan ben siyasetin içindeyim ve ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim, bunu biliniz, size geçit yok. Hırsızların kiralık kirli medyası, benim siyasetten el çekmemi istiyor. Merak etmeyin, hiçbir zaman elimi yakanızdan çekmeyeceğim seviyesizler. Genel başkan, hırsızları, yolsuzluk yapanları tasfiye ediyor. Sıra size geldi diye ondan mı korkuyorsunuz? Gelecek yönetimde yeriniz olmayacak. Hırsızlar kendilerini siyasetin sahibi zannediyorlar. Hayır, o geçtiğimiz son üç yıldaydı. Genel başkan yeniden geldi. Artık tasfiye edilecekler. Biz Milli Nizam’dan beri, 50 yıldır bu davadayız. Düne kadar sağda solda çapulculuk yapanlar, hırsızlık yapmak için Ak Parti’ye girmeye kalkışıyor. Dava adamı olmayanlar, lütfen yerlerine çekilip gitsinler. Hırsızlık, mafyacılık, feodalizm ve yolsuzluk partide artık olmayacaktır. Siyasetten elimi çekmemi istiyenler, düne kadar sağda solda gezinip duruyorlardı, her gün parti değiştiriyorlardı, menfaati burada buldular.”

EN SON EKLENENLER