Cizre’de zırhlı aracın geçişi sırasında patlama

Cizre’de devriye gezen zırhlı polis aracının geçişi esnasında patlama meydana geldi. 4 polisin patlamada yaralandığı öğrenildi.

Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Yafes mahallesinde gece saat 01.00 sularında devriye gezen zırhlı polis aracının geçişi esnasında şiddetli patlama meydana geldi. Zırhlı araçta büyük maddi hasara neden olan patlamanın etkisi ilçenin birçok yerinde hissedildi. Patlamanın yaşandığı Nisan sokakta bazı evlerin camları kırılırken, park halindeki bir araçta da büyük hasar oluştu.

PATLAMA SONRASI TÜM SOKAKLAR TUTULDU

Yerde büyük çukurun açılmasına neden olan patlama sonrası mahalleden gece boyunca kara dumanlar ve barut kokusu yükseldi. Olayın hemen ardından bölgeye gelen onlarca zırhlı polis aracından havaya bir müddet ateş açıldı. Gece boyunca mahallenin bütün sokaklarında zırhlı araçlar ile bekleyen polisler birçok eve de baskın düzenledi. Kentin üzerinde ise drone uçuruldu. Halen ablukanın devam ettiği mahallede ev aramaları sürüyor.

Patlamaya yakın bir noktada bulunan mahalle sakinleri gece yaşanan patlamada 4 polisin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını aktardı. Polislerin sağlık durumları hakkında herhangi bir bilgi elde edinilemedi.

EN SON EKLENENLER