Korucubaşı Adıyaman: Önce Erdoğan sonra Barzani’nin emrindeyiz

AKP Şırnak Milletvekili Adayı Lezgin Adıyaman’ın taziyesi için Federe Kürdistan’dan gelen Barzani heyetini kabul eden eski Korucubaşı Tahir Adıyaman, “İlk önce Recep Tayyip Erdoğan’ın, daha sonra Mesut Barzani’nin emrindeyiz” dedi.

Federe Kürdistan Bölge Başkanı Mesut Barzani adına bir heyet, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren AKP Şırnak 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Lezgin Adıyaman’ın taziyesini ziyaret etti. Ayvalık (Çeman) köyündeki taziye çadırını ziyaret eden heyet, Adıyaman’ın amcası eski Korucubaşı Tahir Adıyaman’a Barzani’nin taziye dileklerini sundu. Aile adına Barzani ve heyete teşekkür eden Adıyaman, “Mesud Barzani’nin heyetini ağırlamak bizim için onurdur, şereftir. Barzani yönetiminin sevdalısıyız. İlk önce Recep Tayyip Erdoğan’ın, daha sonra Mesut Barzani’nin emrindeyiz. Aşiret olarak çok memnun olduk” ifadelerini kullandı.

Barzani adına gelen heyet, okunan dualar sonrası köyden ayrıldı.

Geçtiğimiz gün de taziyeyi Şırnak Valisi, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve Şırnak 23. Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selçuk Yıldırım ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ziyaret etmişti.
 

EN SON EKLENENLER