Çocuğun fotoğrafına ‘T.C Silahlı Kuvvetler’ yazıp paylaştılar

Şırnak’ın Cizre ilçesinde gözaltına alınan O.A. (17) adlı çocuğun fotoğrafları paylaşıldı. Polisin çektiği görülen fotoğraflar üzerine ‘T.C Silahlı Kuvvetler’ yazıldı.

Trabzon Maçka’da çıkan çatışmada hayatını kaybeden Eren Bülbül’e sosyal medyada hakaret ettiği iddia edilen O.A. (17) adlı çocuk, Şırnak’ın Cizre ilçesinde gözaltına alındı. Bülbül’e hakaret ettiği ileri sürülen O.A.’nın kısa sürede nüfus kimlik bilgileri ve ev adresi paylaşılarak “cezalandırılması” istendi.

Akşam saatlerinde özel harekat polisleri O.A.’yı gözaltına aldı. Polis, O.A.’nın fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Sokakta çekildiği anlaşılan ilk fotoğraflarda yüzlerinde Göktürk Alfabesi ile “Türk” yazılı maske bulunan 2 polis arasında O.A. görülüyor ve bir başka polis cep telefonuyla fotoğrafını çekiyor. Emniyet Müdürlüğü’nde çekildiği anlaşılan bir başka fotoğrafta duvarın dibine çömeltilmiş başı önüne eğik arkadan ve yandan tekrar fotoğrafı çekiliyor. Fotoğrafın üzerine de “T.C Silahlı Kuvvetler” yazısı yazıldı.

O.A.’nın fotoğraflarının paylaşılması üzerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki mesajı paylaştı.

EN SON EKLENENLER