Bozdağ: Kurban Bayramı tatili 10 gün

 Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, emeklilerin maaş ödemelerinin bayramdan önce yatırılacağını, Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olacağını belirtti.

Bakanlar Kurulu’nun ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, emeklilerin maaş ödemeleri ve Kurban Bayramı tatiline ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bozdağ, Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olacağı ve emeklilerin maaş ödemelerinin bayramdan önce yatırılacağını da belirtti.

‘29 AĞUSTOS’A KADAR MAAŞLARINI ALABİLECEKLER’

Bozdağ’ “Emekli sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz dahil olmak üzere aylık ödeme günleri 1-5 Eylül tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesi de kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede, 1-2 ve 3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak olan emekli sandığı emekli dul ve yetimleri ile şehit yakınları ve gazilerimiz, 28 Ağustos 2017 tarihinde, 4 ve 5 Eylül 2017 tarihinde maaşlarını alacak olanlar da 29 Ağustos 2017 tarihinde maaşlarını alabilecektir” dedi.

‘ÖSYM HATALI’

Bozdağ, ayrıca bin adayın puanlamasını yeniden hesaplayan ÖSYM’nin hatalı olduğunu da ifade etti.

EN SON EKLENENLER