Kartal bebeğe kalp bulundu

20 günlükken kalbine giren bir mikrop sonrası kalp yetmezliği meydana gelen Kartal bebek tedavisi için annesiyle birlikte Almanya’ya gitmek zorunda kalmıştı. Yoğun bakımda tedavi altında olan Kartal bebeğin yaşayabilmesi için kalp nakli olması gerekiyordu.

5 aydır Almanya’da yoğun bakımda tedavisi süren Kartal bebek için sevindirici haber dün geldi. Kartal’a nakil nakil için uygun kalp bulundu. Kartal, kalp gelir gelmez ameliyata alındı.

Anne Ahu Yıldırım, Instagram’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aylardır bu anı bekledik.Yalvardık dua ettik. Allah her şeyi en iyisini en doğru zamanda gönderir. Eşim ve kızım Almanya’ya geldikleri gün kalbin gelmesi bir mucize.Şimdi ameliyathane önünde ellerimiz buz gibi bekliyoruz.Bize bebeğinin kalbini bağışlayan değerli aileye öncelikli dualarım. Başları sağolsun. Allah onlardan razı olsun. Oğlumuz oğlunuzdur. Ve Allah bu hastane de kalmamız için bize bağış yapanlardan, ama en çokta aylardır dua eden herkesten Allah razı olsun.Sizden de ricam bu gece lütfen sadece çok ama çok dua edelim.Enerji,şifa göndermeyin lütfen sadece dua ediyorum çok önemli saatler yaşıyoruz.Allah hepinizden razı olsun.Allah ne muradınız varsa versin.Ben haber geldikçe paylaşacağım.Yalvarıyorum ne oldu ne oldu demeyin elim ayağım tutmuyor. Allah’ım sana emanet evladım.”

TÜRKİYE SEFERBER OLMUŞTU

15 aylık Kartal Yıldırım’a kalp nakli için 1 milyon 99 bin Avro gerekiyordu. Temmuz’da sosyal medya üzerinden kampanya yapılmış ve gereken para 19 saatte toplanmıştı.

EN SON EKLENENLER