“Bir gece ansızın gelebiliriz” lafını talimat bilenler, bir gece ansızın evlerimizi işaretlediler

Irkçı faşistler “bir gece ansızın gelebiliriz” lafını talimat bilerek Malatya’da bir gece ansızın evlerimizi işaretlediler…!!!

Bu ilk değil. Türkiye’nin dört bir yanında Alevilerin Evleri işaretlendi.

Bu işaretlemeler ilk olarak Adıyaman’da başladı. Neden Adıyaman? Çünkü Irkçı Faşist zihniyet bir halklar bahçesi olan, Kadim bir Kürt, alevi, Süryani, Ermeni kenti olan Adıyaman’daki demokratik uyanışı bastırmak ve IŞİD denen besleme canileri bu kentte örgütlemek istiyordu.

Ardından sistematik ev işaretlemeleri dört bir yanda devam etti.

Egemen ırkçı, faşist zihniyet şunu demek istiyordu.!

“Ey Aleviler evlerinizi mahallenizi biliyoruz. İstediğimiz zaman sizlere istediğimiz şeyi yapabiliriz. Akıllı olun! Hak falan istemeyin…!!!”

Devletin ve ırkçı, faşist zihniyetin bin yıllık sistematik politikası Alevileri yok etmek, yok edemezse susturmak ve bastırmaktır!

Daha önce de Malatya’da katliam yapıldı, katliam denemeleri yapıldı!

17/18 Nisan 1978’de Malatya’da Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nu “Bombalı paket” ile katleden DEVLET içi GLADYO bunu fırsat bilerek, yağma talan ve katliam için sivil faşistleri devreye koymuştu.

Dikkat edilirse 15 Temmuz 2016 “Darbe Girişimi” sonrası “Demokrasi nöbeti” dedikleri YANDAŞ OLUŞTURMA, ÜLKEYİ IRKÇI GERİCİ ablukaya alma çabasında ilk provokasyon Malatya’da toplanan ırkçı güruhun “PAŞA KÖŞKÜNE YÜRÜYELİM PAŞA KÖŞKÜNE!” sloganlarıyla oluşturulmuştu.

Hitler Faşizmini iyi inceleyelim!

Hitler Nazizmi önce gariban ve kimsesiz Çingenelere saldırıp katliam yaparak güç ispatlamaya çalıştı.

Bu ırkçı faşistler de savunmasız ve silahsız Alevilere saldırıp katliam yaparak güç ispatlamaya çalışıyor!

Selçuklu, Osmanlı ve cumhuriyet tarihi boyunca ırkçı, gerici, egemenler ne zaman güç ispatlamaya çalışsa önce Alevilere saldırdılar.

Şimdi görüntüde dört bir yanı tehdit edip bölgesel güç gösterisi yapmaya çalışan ırkçı, faşist zihniyet içeride ırkçılığı azdırarak bizleri kontrol altında tutmaya çalışıyor.

Bu tehdit ve saldırılara karşı bir, iri ve diri olmalıyız.

Tüm demokratik siyasal partiler, emek örgütleri Alevi Örgütlerinin yanında olmalı ve bu ırkçı faşist saldırıya karşı ortak tutum almalıdır…!!!

EN SON EKLENENLER