Muharrem İnce’nin listesinden Burhan Kuzu’nun danışmanı çıktı

Pazar günü ise partinin kurultaydan sonraki en yüksek karar organı olan 52 kişilik PM, 8 kişilik Bilim Yönetim ve Kültür Platformu ve 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

Genel Başkanlık yarışını kaybeden Muharrem İnce’nin listesi şöyleydi:

Gamze İlgezdi, Hacı Hüseyin Kılıç, Şaban Koludra, Metin Koparan, Devrim Kök, Emre Köprülü, Ali Kemal Kumkumoğlu, Ömer Kurtaş, Özgür Küçükşahin, Rıfat Turumtay Nalbantoğlu, Mazlum Nurlu, Durdu Özbolat, Tanju Özcan, Özcan Özel, Tuncay Özkan, Reşat Şahin Öztürk, Birol Sağlam, Yaşar Seyman, Saim Sezen, Hüsnü Süslü, Deniz Şahin, Vedat Şenol, Bülent Ecevit Tatlıdil, Halit Toraman, Şerafettin Turpçu, Bünyamin Uçar, Veysi Uyanık, Mert Ünlü, Akın Üstündağ, Muhammet Rıza Yalçınkaya, Özkan Yalım, İdris Yıldız, Ertuğrul Yılmaz, Necati Yılmaz, Bedri Ağaç, Hakkı Yalan, Mehmet Emin Altunses, Mustafa Ali Balbay, Saniye Barut, Muharrem Bozdoğan, Murat Bülbül, Onur Cingil, Emre Çam, Ünal Çeviköz, Dursun Çiçek, Sinan Çiftçi, Emine Gülizar Emecan, Burak Esen, Gökhan Günaydın, Hurşit Güneş, Dilşad Güven, Namık Havutça.

Listede yer alan Sinan Çiftçi ismi ise dikkatleri üzerine çekti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve AKP Milletvekili Burhan Kuzu’nun aynı tweeti atması olayı tartışılmış ancak bu tartışma Burhan Kuzu’nun sosyal medya danışmanının CHP’li bir genç olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Seçimi kaybeden CHP’li İnce: Mutlu bir azınlık partiyi ele geçirdi

Olay, Aybüke Yalçın’ın yaşamını yitirdiği saldırıya ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Karnelerin alındığı günde, çiçeği burnunda bir öğretmen Aybüke Yalçın’ı aramızdan alan, onu hayallerinden koparan teröre lanet olsun!” tweeti atmasıyla başlamıştı.

Kılıçdaroğlu’ndan sonra Burhan Kuzu’da aynı tweeti atmış, konunun haber olması üzerine Burhan Kuzu tweeti Kılıçdaroğlu’ndan değil Sinan Çiftçi’den aldığını açıklamıştı.

Sinan Çiftçi de kendi hesabından Burhan Kuzu’yu destekleyen paylaşımlarda bulunmuştu. İşte o tweetler:

EN SON EKLENENLER