CHP’li Özkan: Seçtiler ama tercih doğru değil!

Seçim mesajını sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden paylaşan Özkan, “sonuçların, çoğunluğun tercihi”ni gösterdiğine işaret ederek şunları söyledi:

“Ancak o tercihin doğru olmadığını yakın gelecekte göreceğiz. Sorunlarımız bu seçim sonuçlarının çok çok üstünde. Yeni düzenin bunları çözebilmesi olanaksız. Çünkü özgürlük yok, adalet yok, yoksulluk çok!” 

Seçim sonucu hayırlı olsun. Seçmenin çoğunluğunun tercihini gösteriyor. Ancak o tercihin doğru olmadığını yakın gelecekte göreceğiz. Sorunlarımız bu seçim sonuçlarının çok çok üstünde. Yeni düzenin bunları çözebilmesi olanaksız. Çünkü özgürlük yok, adalet yok, yoksulluk çok!

— Tuncay Özkan (@ATuncayOzkan) 25 Haziran 2018

 

“DİLİMİZİ VE YAPIMIZI YENİLEYECEĞİZ”

Tuncay Özkan, bu tweetinden yaklaşık 10 dakika sonra bir paylaşımda daha bulunarak “dilimizi, yapımızı yenileyeceğiz” taahhüdünde bulundu.

Türkiye’nin sorunlarının çözümü için CHP olarak daha büyük bir mücadeleyi inanç ve kararlılıkla yaratacağız. Dilimizi, yapımızı yenileyeceğiz. Kazanmak için, çocuklarımız için ya bir yol bulacağız ya bir yol açacağız. Yılgınlık yok. Haklıyız. Umudumuz gücümüzdür. Çok güçlüyüz!

— Tuncay Özkan (@ATuncayOzkan) 25 Haziran 2018

EN SON EKLENENLER