Afyonkarahisar’da işçileri taşıyan midibüs devrildi: 7 yaralı

Kaza, akşam saat 18.30 sıralarında Afyonkarahisar-Konya karayolu 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaat işçilerini taşıyan Yusuf Şahin (35) idaresindeki 03 BL 103 plakalı midibüs şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Şahin ve midibüs içerisinde bulunan işçiler yaralandı. Yaralıları bulundukları araçtan diğer sürücüler çıkardı. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesi (AFSÜ) hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri de yolun kontrollü olarak trafik akışını sağladı. İnşaat işçilerinin bulunduğu araç içerisinde plastik duvar boyaları da kazanın etkisi ile yaralıların üzerine döküldüğü görüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İşçi servisi devrildi: Çok sayıda yaralı var İşçileri taşıyan minibüs devrildi! 1 ölü ve 7 yaralı İşçileri taşıyan minibüs seyir halindeyken yandı D-100’de feci kaza: Ölü ve yaralılar var İşçileri taşıyan midibüs devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var İşçi servisi kaza yaptı! 1 ölü, 11 yaralı

EN SON EKLENENLER