Ilımlı diyaloglarla gizli, çatışma yaratan zihniyete dur de !

Din,inanç,kültür ve toplumların tüm farklılıklarına hatta özgürlüklerine “ ılıman projelerle” giren her türlü cemaat,grup ve örgüt kendi siyasi iktidarlarını inşa ederek ,yeni bir rejim kurmanın hayaliyle çalışır.

Bu projelerde her şey özünü yitirir; her şey birbirinin bozması gibi durur mesela, kiliseden bozma camii, camiden bozma cem evi, cem evinden bozma camii olduğu gibi…

Bireylerde de durum değişmez kendini ne tam Sünni, ne tam Şii ne tam Alevi gibi hissetmeyen bir toplum hedeflenir.

iyi niyetli, başarılı, masum insanların akıllarıyla, vicdanlarıyla oynayıp kendi ideolojik planlarına alet eden, kendine bağımlı köle bir toplum yaratıp, yargıya, emniyete ve devletin kritik kadrolarına sızan sonunda devleti ele geçiren FETÖ de bu örneklerden biridir.

FETÖ ‘örgütünün kuruluş temelinde eğitim ve çocuklar vardı Anadolu’nun yoksul ve zeki çocuklarını devşirip tek tipleştirdiler ve toplumun dokusuyla oynayarak biat eden köle bir toplum yarattılar.
Biz Aleviler “İSTİSMARCI“ bu örgütlerle yıllarca mücadele ettik ama ne yazık ki; biri bitiyor biri onun uzantısı olmaya devam ediyor.

Örneğin İstanbul’un göbeğinde açılan “Hacı BEKTAŞ-I Veli Anadolu Proje Lisesi” de Alevi görünen iştirakçi – işbirlikçiler tarafından kurulmuş bir “ Alevi İmam Hatip Lisesidir” Alevi çocuklarına ahlakı, edebi ve temizliği öğreteceğiz diye demeçlerde bulunan bu okulun kurucularının sloganı aynen şöyle.

“Bu Okul Herkese İyi Gelecek” tamda FETÖ tarzı herkese iyi görünüp, herkesi birbirine karıştırıp yeni bir nesil amaçlamaktadırlar.

Aleviler bu özel statülü okula çocuklarını yollamayacaktır tıpkı “Fetö” okullarına yollamadıkları gibi.

Çünkü
Fetih anlayışı olan bu proje okulu, Sosyal örgütlemede ve eğitimde akıl ve bilimi yok edecektir.

Eğitime ideolojik kadrolarla girip , “Birileri gelsin, birileri gitsin, ya da birileri yok olsun “ anlayışına hizmet edecek yeni “Fetö” örgütleri yaratacaktır.

Ve sonuç olarak
Dini ve İnancı ideolojiye alet eden, insanları kendi fikirleri ve düşünceleriyle koşullandıran FETÖ ve onun devamı olan “ılımlı Alevi projelerine” de karşı tavrımız net olacaktır.

Bizler; ” herkese iyi gelecek “ bir okul değil herkesin farklılıkları ile özgürleşeceği sevgide buluşacağı Laik ve bilimsel eğitimden yanayız.

Saygılarımla…

EN SON EKLENENLER