Arkeoloğun şüpheli ölümü hakkında soruşturma

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Gaziantep Müzesi Müdürlüğü’nde sözleşmeli arkeolog olarak görev yapan personelimiz Merve Kaçmış’ın 13/01/2020 tarihinde Diyarbakır’da hayatına son vermesine ilişkin, sayın Bakanımızın talimatları ile derhal soruşturma başlatılmış ve bazı personel görevden uzaklaştırılmıştır. Konu, Bakanlığımız birimleri tarafından tüm detaylarıyla takip edilmektedir. Merhum Merve Kaçmış’a bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” denildi. 

Merve Kaçmış’ın ağabeyi Ömer Ozan Kaçmış, “kayıp” olan 150-200 adet tarihi eseri usulsüz şekilde üzerine geçirmesi konusunda kardeşinin müze müdürü tarafından mobbinge maruz kaldığını iddia etmişti.

Video Haberler Özgür Özel’den CHP’liler Kanal İstanbul güzergahında arazi kapattı diyen Cahit Özkan’a yanıt Pazar dönüşü korkunç olay! Nissan eski CEO’sunun kaçışına ilişkin yeni görüntüler İçişleri Bakanı Soylu ameliyat oldu Galata Köprüsü’nde kaza: Otomobil yan yattı! Denizi izleyen turistleri dalga vurdu! Helikopter kar fırtınası nedeniyle otoyola acil iniş yaptı Sincabın ‘rubik küp’ merakı Kendisine çok benzeyen biri mesaj attı, ikizi çıktı Hayatının en zor yayınını yaptı! Gözyaşları içinde özür diledi

EN SON EKLENENLER