Sanatçı Diyar Youtube’da

Youtube, Facebook, Instagram ve Twitter’da sanatçı Diyar adına çok sayıda sayfa var. Bu sayfalar sanatçı Diyar’a ait değil. Onu seven hayranlarının açtığı sayfalar…

Diyar Youtube’da bir sayfa açtı. Sayfanın ismi Diyar Dersim Music.

Sanatçı kendi evinde yaptığı çekimleri yayınlıyor. Şu ana kadar 10 video yayınlayan Diyar, bir de canlı yayın yaptı. 94 dakika süren canlı yayında hem şarkılar söyledi, hem de hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

İlk yayınında kürdçe ve türkçe kısa bir açıklama yapan sanatçı şöyle dedi:

“Merhaba sevgili arkadaşlar. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Benim adıma sosyal medyada açılan çok sayıda hesap var. Bunları ben kullanmıyorum. Youtube kanalında Diyar Dersim Music isimli kanalımda sanatsal çalışmalarımı akustik olarak sizinle paylaşmak istiyorum.”

Hayranları da Diyar’ın sayfasını sevinçle karşıladı. Her videosuna çok sayıda mesaj alan sanatçıya canlı yayın sırasında gönderilen bazı mesajlar şöyle:

Xeyas Feraşîn: Em gelek şad bûn bi mêvantiya te. (Misafirperverliğinle çok mutlu olduk.)

Erkan Tanas: Hozanê dila, o güzel şarkılarınla yeni albüm ne zaman? Sesine ses tanımam. Senin sesin sayesinde sevdiğim kızla evlendim.

Vefa Kaya: Sesine hayran. Diyar senin şarkılarınla büyüdük.

Apocan Tetwanî: Konserek pir baş bû mamoste. Deng û dilê te û keda te saxbin. Her bijî. (Çok güzel bir konser oldu Mamoste. Sesine, yüreğine ve emeğine sağlık. Çok yaşa.)

Emrah Or: Xwadê dizane, deh salî bûm, min te gûhdar kir. (Tanrı biliyor, 10 yaşındayken seni dinledim.)

Sibel Orhan: Abi güzel bir albüm yap. Çok iyi olur. Damar…

Helbest kk: Silav ji te re hozanê mezin. Em ji te pir hezdikin. Colemêrg. (Selam sana büyük ozan. Seni çok seviyoruz. Hakkari.)

EN SON EKLENENLER