MARDEF DÖNEM TOPLANTISINI YAPTI

Almanya Frankfurt şehrinde 21 Haziran 2020 Pazar saat 11:00 de Maraş Demokratik Dernekler Federasyonu (MARDEF) GENEL MECLISI, Genel Meclis toplantısını gerçekleştirdi.
60 kişinin katılım sağladığı MARDEF GENEL MECLISI toplantısı, açılış ve saygı durusundan sonra, divanin oluşturulması ile başladı.
Genel faaliyet ve komisyon faaliyet raporlarının okunmasının ardından, sunulan raporların değerlendirilmesine geçildi. Değerlendirmelerin ardından, program, planlanan gündemle devam etti.
Planlanandığı gibi, MARDEF Genel Meclis toplantısında, MARDEF ve MARDEF KOMİSYONLARI olarak (Kooperatif, TV, ovama dokunma, yaşlı bakim, kültür- sanat, saymanlık, vs.) ve faaliyetleri ile ilgili gelecek dönem için yapįlacak olan çalışmalarla ilgili kararlar alındı.
Eşsözcüler, dünya da yaşanan salgın sürecinden kaynaklı çoktan beridir toplantılarını yapamadıklarını belirttiler. Uzun bir aradan sonra yapılan toplantıdan sonra, MARDEF eş sözcüleri sayın Safiye Işcan ve Aziz Tunç, meclis çalışanlarına yönelik olarak “siz değerli arkadaşlarla birlikte, coşkulu ve başarılı bir toplantı gerçekleştirmiş olmanın hak edilmiş, mutluluğunu ve onurunu yine birlikte yaşıyoruz. Toplantıya katılan, emek sunan siz, çok değerli arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyor, sonsuz sevgilerimizi ve saygılar sunuyoruz” diyerek katılımcılara teşekkür ettiler .

Kemal DEMİR

KEMAL DEMİR

EN SON EKLENENLER