Hoş geldin Yön Medya

Aramıza hoş geldin Yön Medya. Yön Medya  yöneticleri Hasan Subaşı, Müslüm Polat, Mesut Kabakçı,  Ahmet Şahin ve Mahmut Gül’e  görsel – yazılı basın alanında yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar diliyoruz.

Yön Medya kuruluşunu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı bir açıklamayla duyurdu. ” Yön Medya, çekim ve yapım alanında yeni bir soluktur ” ifadelerine yer verilen açıklamada, Yön Medya’nın görsel basın alanında yapaçağı çalışmalara ilişkin şu  ifadeler yer alıyor:

” Yön Medya: TV programları, reklam filmleri, belgesel filmler, şirket ve işyerleri için tanıtım filimleri üzerine çalışmalar yapar.

Yön Medya: Çekim ve yapım alanında yeni bir soluktur!

Yön Medya‘nın anahtar cümlesi kolektif emek, kalite ve yeniliktir!

Gündem yaratacak / değişime hizmet edecek projeler geliştirmek, bunları görsel madya alanında kitlelerle buluşturmak, Yön Medya‘nın önemli bir amacıdır!

Hikayeler duyulmak, hissedilmek ve anlatılmak içindir. Hikayeler doğru kişilerden oluşan medya ekipleri aracılığıyla gökkuşağının renklerine bürünerek ulaşır kavuşmasını beklediği bahar çiçeklerine…

Biz Yön Medya yapım, prodüksiyon olarak görsel fikirleri tasarlamayı ve uygulamayı seviyoruz . Yetenek, vizyon ve deneyim prodüksiyon ekibimizi bir araya getiren ana faktördür. İsteğiniz bir reklam filmi olsun yada canlı bir yayın olsun veya çok yönlü bir medya kampanyası olsun ulaşacağınız doğru adresi Yön Meya’dır!

Yön Medya Ekibi: Konserlerde, doğum günlerinde ve eğlencelerde çekim yapar.

Yön Medya Ekibi: Şirketler ve işletmeler için tanıtım çekimleri yapar, videoları hazırlar

Yön Medya Ekibi: Kısa müzik videoları hazırlar ve reklam çekimleri yapar.

Yön Medya Ekibi: Televizyonlar için paket çekim ve canlı yayın yapar.

Yön Medya Ekibi: İnsanlığın geleceğine ışık tutacak belgeseller için çekimiler yapar.

Yön Medya Ekibi: İnternet TV’ler, Yotube kanları için paket veya canlı yayın çekimleri yapar.

Yön Medya Ekibi: Dernek tanıtım çekimleri yapar.

Yön Medya Ekibi: Kültür ve eğlence gecelerinde, panal, söyleyiş ve dinleti gibi etkinliklerde ve kına geclerinde çekim yapar…

Yönünüz doğruluk olsun… Aşk ile kalın…”

Haber: Gülüfer Subaşı

KAYNAK: alevi haber ağı

EN SON EKLENENLER