Türk astsubaydan 17 yaşındaki çocuğa tecavüz!

Van’da abisinin şiddetine uğrayan 17 yaşındaki N.A, cep telefonunu satarak bir devlet yurdunda kalmaya başladı. Boğazına bıçak dayayan madde bağımlısı ağabeyinin şiddetinden kurtulmak için evinden ayrılan N.A., bu defa da Vanlı A.A. ve astsubay olduğu öğrenilen T.A. ile tanıştı.

İki kişinin cinsel saldırısına maruz kalan N.A’nın yaşadıklarını annesine anlatmasının ardından Van Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

N.A açılan soruşturma üzerine Van Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifadesinde A.P ve T.A isimli astsubay ile tanıştığını ve A.P’nin kendisini sevdiğini düşündüğünü belirtti. A.P’nin kendisini Van Gölü sahiline götürüp tecavüz ettiğini anlatan N.A, T.A isimli astsubayın de evinde kendisine alkol içirdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğunu kaydetti.

N.A. ANLATTI

N.A. ifadesinde şunları söyledi:

“Van ili İlk Adım Çocuk Yurdunda kalıyorum. Babam cezaevinde. Yurda giriş yapmadan evvel madde bağımlısı olan ağabeyim ile aynı ikamette olduğumuz sırada sürekli tartışırdık. Kendisi madde bağımlısı olması sebebiyle çok fazla sinirlidir. Kendisi beni sürekli darp etmektedir ve boğazıma tarihini net olarak hatırlamamakla beraber bıçak dayamıştır. Yaralama eylemine ilişkin bıçak izi hala mevcuttur. Ağabeyim ile olan anlaşmazlıklarımız nedeniyle annem yurda gitmem konusunda ısrar etti. Bu sebeple evden ayrıldım. Cep telefonumu satarak kendime yer kiraladım. A.P isimli şahsın beni sevdiğini düşünmüştüm.”

ASTSUBAYIN TECAVÜZÜNE MARUZ KALDI

N.A. ifadesinde Türk Astsubay T.A. hakkında ise şunları söyledi:

“Astsubay olarak görev yapmakta olan T.A. isimli şahısla görüşmeye başladı. Kendisiyle buluştuk ve bana içki içirdi. İçkinin etkisiyle bana sarıldı ve kendisinin cinsel istismarına maruz kaldım.”

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

N.A’nın ifadeleri üzerine Cumhuriyet Savcılığı, A.P isimli şahıs hakkında yakalama kararı çıkarırken, T.A isimli astsubay için de soruşturma başlatılarak kamera kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

EN SON EKLENENLER