ALEVİNET “İblise karşı durmak haktır, hakikattır.”

Sitemiz BTK tarafından Türkiye’de erişime kapatıldı. BTK sitesinde “alevinet.com hakkında; DİYARBAKIR 1. SULH CEZA HÂKİMLİĞİ tarafından verilen 02/10/2020 tarih ve 2020/3785 D.İş sayılı karara istinaden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır.” dendi. Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Şükrü Yıldız “İblise karşı durmak haktır, hakikattır.” dedi. Yıldızın açıklması;

Alevinet sitemize Türkiye’de BTK engeli

“Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz.” Hz. Ali

Hergün özgürlüklerin yok edildiği ülkemizde, 1999 yılından bu yana internet üzerinden yayıncılık yapan Alevi Gazetesi Alevinet web sitemize BTK tarafından erişim yasağı getirilmiştir. Diyarbakır 1. Sulh Ceza Hakimliğinin 2.10.2020 tarihli 2020/3785 D.İş sayılı karara istinaden engellenen sitemiz çalışanları olarak biliyoruz ki, son yıllarda alınan kararlar gibi bu kararda politik olup, adaletten ve hukuktan uzaktır.

Bizler özgürlükçü, demokrasi mücadelesi veren kesimlere, halkımıza, inancımıza, medyaya yönelik gündemleştirelen saldırıları selefist ve ırkçı AKP-MHP iktidarın korkularının dışa vurumu olarak görmekteyiz.

Onlar hakikkatten korkan, yalan ve dolanın arkasına saklanan bir zihniyeti, karanlığı temsil etmektedirler. Kötülükleri temsil etmektedir. Kötülük ve kötülerden oluşan devasa bir organizasyona, iblise dönüşmüş bulunmaktadırlar.

İblise karşı durmak haktır, hakikattır.

Hiç bir şey hak ve hakkikaten güçlü değildir. Onun için diyoruz ki, halkımız gibi, inancımız gibi susmayacağız…

Şükrü Yıldız

Alevinet Gazetesi

 

 

EN SON EKLENENLER