Bir doktor daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Altınbaş Üniversitesi Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Engin Türkmen, 1 ay önce yakalandığı Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi.

Yaklaşık 1 ay kadar önce yeni tip koronavirüs (COVID-19) teşhisi konan Dr. Öğretim Üyesi Türkmen, son 3 haftadır yoğun bakımda tedavi görmekteydi. Mardin, Midyat 1970 doğumlu olan evli ve 1 çocuk babası olan Dr. Öğretim Üyesi Engin Türkmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

İstanbul Tabip Odası tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Bir süredir yoğun bakım ünitesinde takip edilen Medical Park Bahçelievler Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dahiliye Uzm. Dr. Engin Türkmen’i, 50 yaşında Covid-19 nedeniyle kaybettik. Üzgünüz! Ailesine, sevenlerine ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz. #ölüyoruz #Yönetemiyorsunuz”

Bir süredir yoğun bakım ünitesinde takip edilen Medical Park Bahçelievler Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dahiliye Uzm. Dr. Engin Türkmen’i, 50 yaşında Covid-19 nedeniyle kaybettik.Üzgünüz! Ailesine,sevenlerine ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz.#ölüyoruz#Yönetemiyorsunuz pic.twitter.com/K5TxXDQRFg

— İstanbul Tabip Odası (@istabip) October 29, 2020

EN SON EKLENENLER