Müzisyenler için konser

Ankara Büyükşehir Belediyesi,salgın nedeniyle işsiz kalan müzisyenlere nakit destek sağlayacak. Milyon Yapım ise gelir elde edemeyen müzisyenler için ‘Her Ev Bir Sahne’ başlıklı konser düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da ikamet eden ve salgın süreci nedeniyle uzun süredir işsiz kalan müzisyen ve müzik grupları için destek programı başlattı. Milyon Yayım ise gelir elde edemeyen müzisyenler için “Her Ev Bir Sahne” başlıklı projesini hayata geçirerek 10 gün boyunca 240 müzisyeni ağırlayacak.

Yavaş’tan destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, destek programını sosyal medya hesabından duyurarak, “Pandemide gelir kaybı yaşayan müzisyenlerimiz için destek programı başlatıyoruz. Biz daima dayanışma ile iyileştik, #6MilyonTekYürek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son başvuru 5 Mart’ta

Destek talep eden müzisyen ve müzik grupları 5 Mart’a kadar programa başvurabilecek. Başvurular Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı personeli ve Kent Orkestrası müzisyenlerinin yer alacağı komisyon tarafından değerlendirilecek.

‘Her Ev Bir Sahne’

Milyon Yapım ise, salgın nedeniyle gelir elde edemeyen 240 müzisyen için 10 gün boyunca 24 saat kesintisiz canlı konser verecek. “Her Ev Bir Sahne” başlıklı konser projesi 28 Şubat’a kadar sürecek. “Her Ev Bir Sahne” etkinliğinin biletleri 10 liradan satışa sunuldu. Biletler aynı internet sitesi üzerinden temin edilebilir.

KÜLTÜR SERVİSİ

EN SON EKLENENLER