Vorarlberg Alevi Kültür Merkezi Covid-19 test merkezi oluyor

Vorarlbeg Alevi Kültür Merkezi Cemevi, 08.05.2021 tarihinde saat 10:00-16:00 arasında Covid-19 test merkezi olarak hizmet verecek. 

 Vorarlberg Alevi Kültür Merkezi Cemevi, koronavirüs ile mücadelenin yoğun olarak devam ettiği Avusturya’da sağlık emekçilerine yardımcı olmak amaçlı genel merkez binasını Covid-19 test merkezine çeviriyor. Test merkezi için gerekli çalışmalar devam ediliyor.

Randevu almadan test yaptırma şansının olacağı test merkezide aynı zamanda isteyenler için aşı başvurular alınacak.

“KENDİNİZ VE SEVDİKLERİNİZ İÇİN MUTLAKA TEST YAPTIRIN”

Vorarlberg Alevi Kültür Merkezi Cemevi (VAKM) tarafından yapılan açıklamada, “Koronavirüs ile mücadelenin halen yoğun olarak devam ettiği bu günlerde ve henüz net olarak bilinmeyen bu salgın hastalık çok canımızı aramızdan aldı. Bir çok insan halen yaşam mücadelesi veriyor. Tek bir can dahi kaybetmemek için önlemler alınması gerekiyor. Bu nedenle test yaptırmak en yakınlarınızı yaşatmak anlamına geliyor. Daha fazla ve hızlı test yaptırma imkanı sağlamak için kurumumuzun kapılarını Covid Test Merkezi olarak 08.05.2021 tarihinde saat 10:00-16:00 arası açıyoruz. Randevu almadan test yaptırma şansınız olacaktır, aynı zamanda isteyen canlarımız aşı başvuruları yapılacaktır. Hem kendi sağlığınız hem de sevdiklerinizin sağlığı için mutlaka test yaptırınız” denildi.

(HABER MERKEZİ)

EN SON EKLENENLER