TV10’da Gündeme Bakış Terolar köyünde

Şükrü Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu Gündeme Bakış programı bu akşam TS ile 19:30’da geniş katılımla Maraş Terolar köyünden yayın yapacak. Avrupa ve İstanbul’dan pek çok Alevi önderi ve gazetecilerin katılımıyla gerçekleşecek programda Maraş’ta yapılması planlanan kampın dünü bugünü ve Alevilerin süreci konuşulacak.

 

Maraş’ta yapılması planlanan kampla ilgili tepkiler devam ederken Tv10 Gündeme Bakış programını Terolar köyünde gerçekleştirecek.  Şükrü Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu programda ABF Eski  Genel Sekreteri ve Gazeteci Recai Aksu, Gazeteci-yazar Gülşen İşeri,  yazar  Aziz Tunç, Fransa Federasyonu Eski Başkanı Servet Demir, Demokratik Alevi Dernekleri Eski Başkanı İmam Balsever,  Garip Dede Dergahı Başkanı Pir Celal Fırat ve Maraş Girişimi sözcüleri, temsilcileri, köy dernekleri ve muhtarlarının katılımıyla gerçekleşecek.

Program TS ile saat 19:30’da gerçekleşecek. Avrupa ve İstanbul’dan pek çok Alevi önderi ve gazetecilerin katılımıyla gerçekleşecek programda Maraş’ta yapılması planlanan kampın dünü bugünü ve Alevilerin süreci konuşulacak.

13009848_10153665680863160_1487215474_o

Programa katılacak konuklar arasında yer alan, Recai Aksu, Servet Demir, İmam Balsever ve programın sunucusu Şükrü Yıldız önce Hacıbektaş türbesini ziyaret ederek türbeye yüz sürdüler…

 

EN SON EKLENENLER