‘123 ByLock’cu AKP’li vekil istifa edecek; erken seçim ihtimali çok kuvvetli…’

AKP’de Bylock’cu olduğu düşünülen 123 vekilin istifa edeceği iddia edildi. Yeniçağ Gazetesi Yazarı ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı Ahmet Takan, AKP’li kaynakların ‘İstifalar 15 temmuz 2018’de erken seçim olasılığını daha da kuvvetlendirecek’ dediğini yazdı

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan, AKP’deki belediye başkanı değişikliklerinin ardından sırada milletvekillerinin olduğunu ileri sürdü. Takan bugünkü ‘Belediye başkanlarından sonra sıra kimde’ başlıklı yazısında, “Saray kaynakları, bugün Afyon’da başlayacak AKP kampı için şok bir iddia ortaya attılar. Şöyle; Değişim il, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile sınırlı kalmayacak. Bazı milletvekillerinin de partiden istifa etmesi gerektiği gündeme gelecek.” ifadelerini kullandı.

ByLock’cu 123 vekil…

“AKP kulislerinde bu iddiaların yankılandığını” söyleyen Takan yazısına şöyle devam etti: “Nedeni sordum, “ByLock” dediler. Sayı istedim… Önce belirtmek istemediler ama “123” olarak iddialarında ısrar ettiler..”

Erken seçim ihtimali daha da kuvvetlendi…

Duyduğu sözlerle “şoke olduğunu” dile getiren Takan şöyle devam etti: Saray kaynakları, “temizlik” konusunda “reis”in ne kadar kararlı ve gözü kara olduğunu uzun uzun anlatıp “geri dönüş yok” diye eklediler. “Bunun sonu erken seçime gitmez mi” diye rutin soruyu tekrar ettiğimde “15 Temmuz 2018” olasılığının daha da kuvvetlendiğini belirttiler.

EN SON EKLENENLER