Erdoğan Êlih mitinginde yine muhalefet ve Demirtaş’ı hedef aldı

Erdoğan sönük geçen Êlih’teki mitinginde yaptığı konuşmada muhalefete hakkaret yağdırarak Demirtaş’ı hedef aldı. Erdoğan daha sonra 2 işçinin öldüğü ve 20 işçinin yaralandığı Esentepe Külliyesi’ni açılışını gerçekleştirdi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devletin tüm imkanlarını kullanarak, taşımalı bir şekilde düzenlediği miting sönük geçti. Erdoğan burada yaptığı konuşmada yine muhalefeti hedef aldı. Alanda Hizbullah semtizanlarına seslenen Erdoğan, DAİŞ’in Kobanê’ye yönelik saldırılarına karşı 6-8 Ekim 2014’de gerçekleştirilen eylemler üzerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı. “Kardeşlerim şu anda bir Selo var Selo” diyen Erdoğan, “Bay Bay Kemal ne diyor? ‘Selo’yu çıkartacağım’ diyor. Cumhur İttifakı iktidarda olduğu sürece çıkaramazlar” dedi.

Konuşmasının büyük bir bölümünde muhallefete hakkaret yağdıran ve hedef gösteren Erdoğan daha sonra camii açılışına geçti. 2 işçinin öldüğü ve 20 işçinin yaralandığı Esentepe Külliyesi’ni açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan’ın daha sonra kentten ayrılacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

#Erdoğan #Êlih #mitinginde #yine #muhalefet #Demirtaşı #hedef #aldı

EN SON EKLENENLER