Erdoğan: Üzerimizdeki spekülasyonların cevabını sandıkta vereceğiz

AKP kongresinin yapıldığı salonun önünde partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üzerimizdeki spekülasyonların cevabını sandıkta vereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, AKP 3. Olağanüstü Kongresi’nin yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu önünde bekleyen partililere otobüsün üstünden seslendi.

YILDIRIM: HOŞGELDİNİZ GENEL BAŞKANIM, LİDERİM

Yıldırım, “AK Parti kongreleri bir şölendir, bir bayramdır. İşte güzel bir bayramı bugün birlikte yaşıyoruz Sayın Cumhurbaşkanım. AK Parti teşkilatının mensupları olarak hasretin vuslata dönüştüğü anı yaşıyoruz. Hoş geldiniz Sayın Genel Başkanım, liderim” dedi.

ERDOĞAN: ÜZERİMİZDEKİ SPEKÜLASYONLARIN CEVABINI SANDIKTA VERECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, şöyle konuştu: “Değerli yol arkadaşım, genel başkanımız sayın Binali Yıldırım Bey, sevgili yol arkadaşlarım sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı ama bugün yine sizlerle beraberiz. Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin heyecanı heyecanımızdır. Sabah 04.00’dan itibaren sizler buradasınız. Bu üçüncü olağanüstü kongredeki heyecanı paylaşmak üzere buradasınız. İzmir’den gelen bir midibüste maalesef bir kazanın olması bizleri üzdü. Allah’a hamd ediyoruz, herhangi bir ölü söz konusu değil. Yaralılarımıza şifalar diliyorum. Kardeşlerim, içeride bunalan bir hava var. O havayı inşallah bir an evvel rahatlatalım istiyorum. Siz kardeşlerimle inşallah, gündüz gece yürümeye devam edeceğiz. Ve emaneti bugünlere kadar taşıyan, değerli yol arkadaşım, gönüldaşım Binali Yıldırım Bey’e gönülden teşekkür ediyorum. Bakın önümüzde 2019 var. Seçimler var. Onun için durmak yok, yola devam. Tevazuyu elden bırakmayacağız. Ama unutmayın bizim kapı kapı dolaşma geleneğimiz var. Kapı kapı dolaşmaya da devam edeceğiz. Gerek hanım kardeşlerim, gerek gençler, gerek ana kademe çok çalışacağız. Ve üzerimizdeki spekülasyonları sandıkta cevabını vererek, yine yok edeceğiz. Sizleri daha fazla bekletmeden içerideki kardeşlerimizi ekrandakilerle buluşturalım istiyorum. Sizlere en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.”

EN SON EKLENENLER