Erdoğan’dan ABD’ye: Bundan sonra her şey karşılıklı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında konuştu. “Silah ve mühimmatları terör örgütüne verenlerin amacı Türkiye’yi bölmektir” diyen Erdoğan, ABD’ye seslenerek “Bundan sonra her şey karşılıklı” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlar toplantısında konuştu. ABD’nin YPG’ye silah vermesini eleştiren Erdoğan, ABD’ye seslenerek “Bundan sonra her şey karşılıklı” ifadesini kullandı.

‘BUNDAN SONRA HER ŞEY KARŞILIKLI’

Erdoğan’ın konuyla ilgili sözleri şu şekilde: “ABD’de bu bugüne kadar alışılagelmiş bir gelenek vardı. Dışişleri bakanları iftar verirdi ancak bu Ramazan iptal edildi. Hani ayrımcılık yoktu. Terör örgütleri ile ilgili tutumunuzu gözden geçiriniz. İşinize gelen terör örgütlerine her türlü desteği verirseniz namlunun ucu size döndüğünde destek bulamazsınız. Bu aramızdaki itimatı sarsar. Nitekim de sarsıyor. Biz bedel ödüyoruz. 249 şehidimiz var 15 Temmuz gecesi. Siz bunları bize unutturamazsınız. Kusura bakmayın bundan sonra her şey karşılıklı. Sizin yargınız mı var bizim de var. Bizim vatandaşımız sizin cezaevinde, onu bize verin. Tamam da siz cezaevinde olmayan terörist başını bize bir verin bakalım. Oradan 170 ülkeyi idare edecek. 80 koli dosya göndereceğiz, buna rağmen hala öyle mi böyle mi deyip… Böyle bir şey olamaz. Bundan sonra her şey karşılıklı.”

EN SON EKLENENLER