Erdoğan’dan bir seçim klişesi: Elektrik ve doğalgazda indirim yapılacak

Erdoğan seçimlere haftalar kala doğalgaz ve elektrikte indirim yapılacağını duyurdu. Erdoğan’ın seçimler öncesi aldığı bu karar ‘seçim yatırımı’ olarak yorumlanıyor 

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Anket şirketlerine göre oy oranı düşen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan halktan oy almak için daha önceki seçim dönemlerinde tekrarladığı ve halk tarafından bilindik yöntemleri kullanmaya devam ediyor.

Seçimlere yönelik indirim ve işe alımları haber veren Erdoğan, son olarak elektrik ve doğalgazda bir dizi indirim yapılacağını duyurdu. Erdoğan geçtiğimiz günlerde de 45 bin öğretmen atayacağız demişti. Muhalefet ise Erdoğan’ın bu adımlarının seçime yönelik olduğunu vurguluyor.

Erdoğan’ın konuşması şöyle:

“Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz.

Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.

Kamuya ve özel sektöre ait ocaklarda görev yapan 10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. Türkiye Taş Kömürü Kurumu’na 1000 yeni madenci alarak madencilerimize şükranlarımızı ifade edeceğiz, hem de üretimi artırarak ekonomimize katkı sağlayacağız.”

HABER MERKEZİ

#Erdoğandan #bir #seçim #klişesi #Elektrik #doğalgazda #indirim #yapılacak

EN SON EKLENENLER