İYİ Parti’li vekil HDP’yi hedef aldı: Oylarına talibiz ama muhatap almayız

Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olmasına karşı çıkan İYİ Parti’li Yavuz Ağıralioğlu aday çıkarmayan HDP’yi hedef alarak ‘HDP’nin olduğu denklemde olmayız’ dedi

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 20 Mart’ta gerçekleştirdiği ziyaret üzerinden hedef aldı.

HDP’nin içinde olduğu denklemde olmayacaklarını söyleyen Ağıralioğlu, “HDP aday çıkarmama kararı almış, HDP’nin içinde olduğu bir denklemde, biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız, pazarlık vesilesi yapmayız dedik. Bu ilkesizliğe göz yumamayız” dedi.

‘HDP’nin oyuna talibiz ama muhatap almayız’

Ağıralioğlu, HDP’nin oyuna talip olduklarını ancak muhatap almayacaklarını ifade ederek, “HDP’nin bu iklimde, bizim oyumuza talip oluyorsunuz da bizimle neden muhatap olmuyorsunuz beyanatlarıyla toparlanacak süreç değildir bu. Evet bütün oyunuza talibiz, sizi de muhatap almıyoruz. Sebebi şu, siz devletinize, devletinizin varlığına, milletinizin beraberliğine, bu topraklardaki kadim beraberliğimize pusu kuran her alçak organizasyonun öyle ya da böyle iliştiği, Türk devletinin her aleyhine tertibin içerisinde parmak izleriyle göründüğünüz insanlarsınız, siz problemli insanlarsınız” ithamlarında bulundu.

HABER MERKEZİ

#İYİ #Partili #vekil #HDPyi #hedef #aldı #Oylarına #talibiz #ama #muhatap #almayız

EN SON EKLENENLER