Kenanoğlu, ‘Alevilere eşit yurttaşlık kampanyası’ kapsamında Çorum’daydı

HDP Milletvekili Ali Kenanoğlu, ‘Alevilere eşit yurttaşlık kampanyası’ kapsamında Çorum’da ziyaretler gerçekleştirdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, ‘Alevilere eşit yurttaşlık kampanyası’ kapsamında Çorum’da ziyaretler gerçekleştirdi.

Kenanoğlu, HDP Karadeniz Bölge Eş Sözcüsü ve Parti Meclisi Üyesi Nuray Bedirkurum, HDP Çorum İl Eş Başkanı Şeref Karataş ve HDP Çorum il örgütünden yöneticilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde HDP Halklar ve İnançlar Komisyonu-Alevi Masası öncülüğünde yürütülen eşit yurttaşlık hakkı kampanyasını anlattı.

Kenanoğlu, yurttaşlarla yaptığı görüşmelerde güncel gelişmelere, seçim sürecine ve yerel sorunlara dair de değerlendirmelerde bulundu.

Kenanoğlu ve HDP’li heyet, Çorum’un Alaca ilçesine bağlı Büyükkeşlik/Nesimi Keşlik Köyü’ndeki Büyük Nesimi Dede Cemevi başta olmak üzere Acıpınar, Kazıklıkaya, Palabıyık, Soğucak, Mazıbaşı, Büyükdivan, Mislerocağı, Düdüklü (Berkaroğlu), Eşençay, Seydimçakallı, Fındıklı köy lokallerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Çorum Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleriyle kahvaltıda buluşan Kenanoğlu ve beraberindeki heyet, Türkmen Köyü Derneği’nde, Çorum Emekliler Kahvesi’nde ve çeşitli işçi kahvelerinde de halkla buluştu.

PİRHA/ÇORUM

EN SON EKLENENLER