Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi sona erdi: Döne döne vuruşmaya devam edeceğiz

Kılıçdaroğlu ve İnce görüşmenin ardından ortak açıklama yaptı. İnce, kendisine yöneltilen ‘Çekilecek misiniz?’ sorusuna ‘Hayır’ yanıtını verdi

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile bir araya geldi.

İnce, saat 17.00’de Memleket Partisi Genel Merkezi’ne ulaşan Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.

Basına kapalı yapılan görüşmenin ardından iki lider açıklama yaptı.

CHP lideri ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; “Türkiye’nin pek çok sorununu görüştük. Hangi çözümleri ürettiğimizi karşılıklı ifade ettik. Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız sorunlara ben ne kadar duyarlıysam sayın İnce de o kadar duyarlı” ifadelerini kullandı.

İnce ise ortak gerçekleştirilen basın toplantısında şu sözlere yer verdi:

“Siyasette ittifaklar olmalıdır ama menfaat değil ilke ittifakı olmalıdır. Bizim ilkelerimiz nettir. Atatürk’ü tartıştırmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Bu duruştan asla taviz vermeyiz. İlkeler etrafında bu memleketi ayağa kaldırabiliriz. Bu Erdoğan gitmelidir. Bu Erdoğan yorgundur, kibirlidir. Akla, bilime, hukuka inanmamaktadır. 5 dakika dahi bu ülkeyi yönetmemelidir. Sayın Genel Başkan’a teşekkür ediyoruz”

Adaylıktan çekilecek misiniz sorusuna İnce, “Hayır öyle bir şey demedim. Biz Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

#Kılıçdaroğluİnce #görüşmesi #sona #erdi #Döne #döne #vuruşmaya #devam #edeceğiz

EN SON EKLENENLER