Kılıçdaroğlu: Tümüyle karartma altındayım

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Tümüyle karartma altındayım’ notuyla paylaştığı videoda, telekomünikasyon şirketlerinin SMS atmasını engellediğini duyurdu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sanal medya hesabından “Tümüyle karartma altındayım” notuyla bir video paylaştı.

Son günlerde kendisine yönelik gündeme getirilen söylemler ve yasaklara değinen Kılıçdaroğlu, “Sürekli itiraflar, yalanlar, komplolar, sandıklarda tuhaflıklar, müşahitleri yasaklama çabaları, Babala TV ile ilgili korkunç bir yalan kampanyası, montaj videolar, ayrıca mobil ekranlarımızı yasaklamalar, şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım” diye konuştu.

Erdoğan’a seslendi: Seçime mi girmeyeyim?

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, “Soruyorum Erdoğan, seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye’de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden korkak adam” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

#Kılıçdaroğlu #Tümüyle #karartma #altındayım

EN SON EKLENENLER