Kılıçdaroğlu’dan Sözcü açıklaması: Kabul edilemez

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü Gazetesi’ne yönelik operasyona tepki göstererek, “Bu kabul edilemez. Sözcü’ye yapılmış operasyon Türkiye’ye yapılmıştır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 19 Mayıs Bayramı nedeniyle düzenlediği “Hürriyet Yürüyüşü”ne katıldı. Kılıçdaroğlu, Güven Park’ta yürüyüş öncesi yaptığı kısa açıklamada, Sözcü Gazetesi’ne düzenlenen operasyona tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Gerçekten bizi derinden yaraladı. Sözcü’ye yapılan operasyon kabul edilemez. Sözcü’ye yapılmış operasyon Türkiye’ye yapılmıştır. Medya üzerinde bu kadar baskıyı Türkiye kaldıramaz. Dolayısıyla buradan ayrıldıktan sonra İstanbul’da Sözcü’yü de ziyaret edeceğim. Onların yanında olduğumuzu her ortamda ifade ettik. Yine onların yanına giderek ifade edeceğim.

YARGIYA ÇAĞRI

Buradan bu bayram günü bütün yargı mensuplarına çağrı yapıyorum: Siz adalet dağıtmakla yükümlüsünüz. Sizin bulunduğunuz makamlar kutsal makamlardır. Bu makamlar siyasi otoriteye teslim edilemez. Siyasi otoritenin sopası olmaktan vazgeçin. Türkiye’ye adalet dağıtın. Eğer siz adalet dağıtmazsanız devleti çökertirsiniz.

EN SON EKLENENLER