Kılıçdaroğlu’ndan Gülmen ve Özakça’ya: Ne olur açlık grevini bırakın

Adalet Yürüyüşü’ne yurttaşlarla bayramlaşarak başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 109 gündür açlık grevi eylemlerini sürdüren Nuriye Gülmen ile Semih Özakça’ya seslenerek, “Ne olur açlık grevini bırakın. Hayatınıza kıymayın” dedi.

Adalet Yürüyüşü’nün 11’inci gününe, bayram namazını kıldıktan sonra yurttaşlarla bayramlaşarak başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, işe iade talebiyle 109 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça’ya seslenerek, açlık grevini bırakmalarını istedi.

‘NE OLUR AÇLIK GREVİNİ BIRAKIN’

Kılıçdaroğlu, “Biz sizin uğradığınız adaletsizliği biliyoruz. Ama ne olur bu açlık grevini bırakın. Artık sonlandırın. Hayatınıza kıymayın” dedi.

TUTUKLU GAZETECİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Tutuklu gazetecilerin bayramını kutladığını sözlerine ekleyen Kılıçdaroğlu, yine cezaevlerinde tutuklu bulunan ve haksızlığa uğramış tüm kesimlerin bayramını da kutladı.

‘İÇTEN PAZARLIKLI DEĞİLİM’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sabah geçirdiği rahatsızlığa ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu dünkü yaptığı bozkurt işareti ile ilgili de konuşarak, “Benim yaptığım her şey samimidir. İçten pazarlıklı biri değilim” dedi.

Kılıçdaroğlu Bolu’da öğleden sonra İzzet Baysal’ın Anıt Mezarı’nı ardından huzur evini ziyaret edecek. Adalet Yürüyüşü’nün 11’inci gününün ilk etabı da 15.30’da konaklama alanı olan Kamyon ve Tır Parkı’nda başlayacak.

EN SON EKLENENLER