Mithat Sancar: Tereddüt etmeyin sandığa gidin

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, birinci turda rejimi durduklarını ikinci turda ise yapılacak olan şeylerin belli olduğunu herkesin mutlaka sandığa gitme çağrısını yaptı

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Seçim Özel programında Artı TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Duran Topuz ve Kemal Avcı’nın sorularını yanıtladı.

Rejimi durdurduk

Birinci turda rejimi durdurmayı başardıklarını söyleyen Sancar: “Böyle bir sistemde ilk turda rejimi durdurmak kimsenin küçümsenmemesi gereken bir sonuçtur. Karşınızda 21 yıldır iktidarda olan bir yapı var” dedi. Sandığa eksiksiz gitme çağrısı yapan Sancar, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu bir referandum olduğunu, bu refarandum da oylanacak şeylerin ortada olduğunu söyledi..

Tereddüt etmeyin sandığa gidin

Sandığa herkesin mutlaka gitmesini de isteyen Sancar, seçmenlere net bir çağrı yaparak mutlaka herkesin eksiksiz ve tereddüt etmeden sandığa gitme çağrısı yaptı. Bütün seçmenlere “Sandığa ne olursa olsun mutlaka gidin” çağrısı yapan Sancar, “Bunların varlığı tereddütleri arttırmasın. Sandığa gitsem de bu YSK varken sonuç değişmeyecektir gibi bir duyguya kimse kapılmasın. Bu bir referandumdur. YSK’nin yapabileceği çeşitli manipülasyonlara karşı da en etkili tedbir, her bir seçmenin aynı zamanda bir sandık görevlisi olarak hareket etmesidir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

#Mithat #Sancar #Tereddüt #etmeyin #sandığa #gidin

EN SON EKLENENLER