Her şey daha net artık

Seçime son 3 kaldı artık.
Türkiye’nin kaderini belirleyecek; yeni bir iktidar, yeni bir muhalefet ve parlementoda temsiliyeti olacak olan yeni ittifaklar.

Muharrem İnce’ninde seçimden geri çekilme kararı ile artık Kılıçtaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olması hiç şüphesiz soru işaretlerinin gitmesinin sonun kaçınılmaz olduğu gerçeğini ortaya çıkardı.

Türkiye’nin yeni yüzyılında artık Alevilerin, Kürtlerin daha etkin bir yeri olacaktır. 13.Cumhurbaşkanının Alevi ve Kürt olması Türkiye’de artık bazı tabuların yıkılmasını sağlayacak. Türkiye halkalarının birlikte ortak yaşamı inşaa etme sürecini destekleyecek olan bu süreç çok değerli ve kıymetlidir. Artık Türkiye yoruldu, halklar yoruldu, bizler yorulduk.

Sayın Kılıçtaroğlu ( Kemal piro ) hiç bir şüphe olmaksızın son 3 gün kala sağduyusu ve mütevazi kişiliği ile baharı bizlerle birlikte getirecek.

Fakat şu gerçeğide unutmamak gerekiyor, yeni düzende “Yeşil Sol”parti ne kadar güçlü olursa Kemal Piro’da o kadar güçlü olacaktır. Yeni ana muhalefet olması mümkün gözüken şu süreçte HDP, Yeşil Sol Parti ve bileşenlerin tavrı asla gözden kaçmamalı.. HDP koşulsuz Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi ve o olmazsa Millet İttifakının herhangi bir adamını desteklemeyeceğini beyan ederek Türkiye’nin yeni yüzyıldaki yol haritasını belirleyici unsuru olmuştur.

“Yeşil Sol” kendi içersindeki çok renkli yapısı ile ötekilerin temsiliyeti anlamında tek çatı olmuştur. Yeşil Sol Parti “Biziz” bizler, “Yeşil Sol Partiyiz”.

Hızır yoldaşınız olsun aşk ile..

Bir oy Yeşil Sola ✌🏻
Bir oy Kemal PİRO’ya 🫶🏻

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Yazarın diğer makaleleri