Serbest bırakılan saldırgan yeniden HDP binasına saldırdı

21 Şubat’ta HDP İstanbul il binasına saldıran ve gözaltına alınarak serbest bırakılan şahıs bu sabah yeniden HDP İl binasına saldırıda bulundu

Partilerin 14 Mayıs’ta seçim hazırlıkları sürerken, Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) yönelik saldırılar da hız kazandı. 21 Şubat’ta HDP İstanbul il binasına saldırıda bulunan ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Mehmet Beyazıt adlı şahıs bu sabah yeniden HDP il binasına saldırıda bulundu.

Yeniden saldırdı

HDP İstanbul Basın Komisyonu tarafından yapılan bilgilendirmede, “Mehmet Beyazıt adlı şahıs, bu sabah saat 8.14’te il binamızda kimse yokken bir kez daha saldırıda bulunmuştur” denildi.

Tutuklanması gerekir

Saldırganın mahkemece serbest bırakıldığı ve birileri tarafından yönlendirildiği ifade edilen bilgilendirme metninde, “Saldırganın tutuklanması gerekirken, mahkemece serbest bırakılması yaşanabilecek bütün olumsuzlukların ve provokasyonların önünü açmaktadır. Konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağız. Hukuki olarak gereği yapılmalı ve şahıs biran önce gözaltına alınarak tutuklanmalıdır. “Hiçbir saldırı karşısında geri adım atmayacağımızın bilinmesini isteriz. Demokratik mücadelemiz devam edecek” denildi.

İSTANBUL

#Serbest #bırakılan #saldırgan #yeniden #HDP #binasına #saldırdı

EN SON EKLENENLER