Şirinevler’de bildiri dağıtımı halk buluşmasına dönüştü

İstanbul 3. Bölge adayı Kerem Fırtına’nın da katıldığı Yeşil Sol Parti’nin Şirinevler Meydanı’ndaki bildiri dağıtımı ve esnaf ziyareti yoğun katılımlı halk buluşmasına dönüştü

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil Sol Parti, İstanbul Bahçelievler ilçesinde bulunan Şirinevler Meydanı’nda açılan stantta bildiri dağıtımı yaptı, esnafı ziyaret etti. Yeşil Sol Parti Bahçelievler İlçe Örgütü ve İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Kerem Fırtına katıldığı bildiri dağıtımı ve esnaf ziyaretine halk yoğun ilgi gösterdi.

Şirinevler Meydanı’nda kurulan standa yoğun ilgi gösteren halk, sandık görevlisi olmak için sıra bekledi. Stanta konulan bağış sandığına bağış yapan yurttaşlar, Bizim partimiz kendimize bağış yapıyoruz” dedi. Ayrıca çocukların da kendi harçlıklarını biriktirip bağış kutusuna para bırakması dikkat çekti. Sık sık “Jin Jiyan Azadi” sloganlarının atıldığı stantta gençler ve kadınlar Kürtçe ve Türkçe şarkılar söyleyerek halay çekti. Milletvekili adayı Kerem Fırtına’nın stant ziyaret edeceğini duyan yurttaşlar, yoğun yağmura rağmen stanttan ayrılmadı. Fırtına’nın stanta gelmesiyle “Oylar Yeşil Sol’a “ Jin Jiyan Azadi” sloganları atan halk, Fırtına ile fotoğraf çekti.

Bildiri dağımı halk buluşmasına döndü

Halk buluşmasına dönen bildiri dağıtımında konuşan Kerem Fırtına, “Ben aslında nutuk atan biri değilim, baş başa konuşmayı daha seven biriyim. Henüz vekil değilim size şuanda bir vaatte bulanacak da değilim. Ama size şu iki sözü verebilirim: Biri demokratik cumhuriyet için hiç yılmadan, bir adım daha geri adım atmadan çalışacağıma, didineceğime söz veririm. Bana güvenen sizleri bir gün dahi hayal kırıklığına uğratmayacağıma söz veririm” diye konuştu.

Esnaf ziyareti

Bildiri dağıtımının ardından Şirinevler Yürüyüş Yolu ve Şirinevler Meydanı’ndaki esnafı ziyaret eden Yeşil Sol Partililer, esnafın sorunlarını dinledi. Ekonomik sorunların yanı sıra ülkedeki adaletsizlikten şikayetçi olan Esnaflar, ekonomik krizin en çok esnafı etkilediğini söyledi. Türkiye’deki sorunların çözülmesi için adaletin gelmesi gerektiğini belirten esnaflar, bunun için ilk başta siyasi tutsakların özgürlüğünün sağlanması gerektiği ifade edildi. Esnaf ziyareti sırasında yoldan geçen bir yurttaş, Fırtına’yı durdurarak“ Ben AKP’liyim ama bu seçimde oyum Yeşil Sol Partiye’dir. Size başarılar dilerim” dedi.

Esnaf ziyaretlerini ardından Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Mardin Yalım Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YALIM) derneğinden gençlerle buluşan Yeşil Sol Parti, gençlerin sorunlarını dinledi.

HABER MERKEZİ

 

#Şirinevlerde #bildiri #dağıtımı #halk #buluşmasına #dönüştü

EN SON EKLENENLER