Temelli’den sandık çağrısı: Bu toprakların kaderi elimizde

İstanbul’da halk buluşmasında konuşan Yeşil Sol Parti Milletvekili Sezai Temelli, yurttaşlara sandıklara gitme çağrısında bulunarak, ‘Kim sandığa gitmezse bu zulme ve kötülüğe ortak olur’ dedi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Arnavutköy İlçe Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2’nci tur çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda halk buluşması gerçekleştirdi. “Hak hukuk, adalet”, “Birleşe birleşe kazanacağız”, “Biji berxwedana zindana” ve “Jin jiyan azadî” sloganlarının atıldığı buluşmaya, parti yöneticileri, Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli ile çok sayıda yurttaş katıldı. Çalınan müzikler eşliğinde halaya durulan buluşmada, büyük bir coşku hakim oldu.

Burada konuşan Yeşil Sol Partili vekil Sezai Temelli, bu topraklara özgürlük ve demokrasi gelsin diye mücadele ettiklerini belirterek, “Ne yaparlarsa yapsınlar bu halk mücadele etmeye ve direnmeye devam edecek. Her türlü şaibe ile 14 Mayıs’taki parlamento seçimleri elde ettiler. Bunun da hesabını soracağız. Ama esas amaçlarına ulaşamadılar. Bu halk nasıl 1’inci turda engel olduysa yarın da bu tekçi, faşist sisteme engel olacak. Oy kullanmayanlar mutlaka sandığa gitmeli” çağrısında bulundu.

‘Bu toprakların kaderi elimizde’

Halka yapılan zulmün ve katliamların hesabının yarın sandıkta sorulacağını vurgulayan Temelli, şöyle devam etti: “Şimdi değiştirme zamanıdır. Kim sandığa gitmezse bu zulme ve kötülüğe ortak olur. Unutmayın bu toprakların, Ortadoğu’nun kaderi elimizde. Şimdi bu gücü var etme, hayata geçirme zamanıdır. Bu güzel ülkenin, Ortadoğu’nun kaderini hep birlikte değiştireceğiz.”

HABER MERKEZİ

#Temelliden #sandık #çağrısı #toprakların #kaderi #elimizde

EN SON EKLENENLER