Yıldırım’dan Kılıçdaroğlu’na: Bu sevdadan vazgeç

Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Yürüyüşü’nde olan Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Bu sevdadan vazgeç, gideceğin yer çıkmaz sokaktır” dedi.

Ramazan Bayramı kapsamında Erzurum’da düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Yürüyüşü’nü sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi. Kılıçdaroğlu’nu yaptığı yürüyüşten vazgeçmeye çağıran Yıldırım, “Sayın Kılıçdaroğlu bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ’cülerle gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır. Gel milletin arasına, milletle beraber yürü, istikbal de senin olsun” dedi.

Yıldırım, amaçlarının “Türkiye’yi daha ileri noktaya taşımak, daha zengin ve müreffeh bir ülke haline getirmek” olduğunu savunarak, “Hiçbir zaman krizlerden, vesayetlerden, darbelerden medet ummadık, kaos, fitne için yollara düşmedik. Bu şekilde yapanlara da asla prim vermedik. Milletten icazet almadan, milletin iznini almadan hiçbir yola çıkmadık. Biz yollara millet için çıkarız, Erzurum’a, dadaşlar diyarına daha çok hizmet için çıkarız. Daha fazla proje için çıkarız. Bizim adımlarımız hak yolda kutlu bir dava için atılmış adımlardır. O davanın adı millete hizmet davasıdır. Onun dışında atılan adımlar beyhudedir” diye konuştu.

EN SON EKLENENLER